Головна » 2019 » Лютий » 9 » Підведення підсумків тижня з професії "Кухар. Офіціант"
19:59
Підведення підсумків тижня з професії "Кухар. Офіціант"

Ось і закінчився тиждень кухарів. Виявився він просто феєричним!

     Адже в ньому вмістилося стільки подій: і майстер-класи по декоруванню столу серветками; і приготування закусок з лаваша та канапе по-українськи – з салом та солоним огірочком, на якому були присутні школярі з ЗОШ №17, які відвідали нас в цей день для ознайомлення з нашими професіями; день італійської кухні; майстер-клас з приготування печива з вівсяної крупи у Молодіжному готелі. А кульмінацією тижня стали приготування та дегустація страв грузинської кухні: харчо та хачапурі, на який прийшли запрошені гості - керівники кафе міста: Ірина та Руслан – кафе «Івушка» та Людмила Миколаївна – кафе «Імперіал». Смак, вигляд та подача страв були чудовими, тому високо оцінені шановним журі. Учні вразили гостей своїми вміннями, тож були запрошені в ці заклади на практику та на роботу. Найактивнішими учасниками тижня визнані учні групи 233 «Кухар. Офіціант»: Пєскова Анна, Чапля Надія, Пігалєва Марія, Краснопольська Анастасія, Рашидова Єлизавета, Сивокобильська Надія, Потапова Анастасія, Згурко Вадим, Гаркуша Віталій, Житник Едуард, Павловська Вероніка та Пойманова Ольга.

     Велика подяка майстрам виробничого навчання Мороз Наталії Вікторівні та Петренко Катерині Олександрівні за творчий підхід та організацію найсмачнішого професійного тижня кухарів.

     Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого,  це винахідник, який все життя перебуває в пошуку для того щоб творити.

Переглядів: 116 | Додав: vik | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]